Radonmittauspurkki omakotitaloihin ja mökkeihin
Tutustu radonmittauspurkkiin »

Radonmittauspalvelut yksityisille

Suoritamme radonaltistusmittauksia pientaloissa ja loma-asunnoissa jossa vietetään aikaa paljon.

Vankka alan kokemus takaa että radonmittaukset tulee suoritettua ohjeiden mukaisesti ja radonmittaustulos on siten luotettava. Radonmittausmenetelmä valitaan aina asukkaan kanssa yhdessä sopien palvelemaan parhaiten asukkaan tarvetta.

Voit tarkistaa oman alueesi radonpitoisuuden keskiarvon täältä radonlaskurilla. Mutta on hyvä muistaa, että oman kotisi sisäilman radonpitoisuuden voit saada selville vain mittaamalla.

Pyydä tarjous


Onko kotonasi turvallista hengittää?

Kun haluat varmistaa, että kotisi tai loma-asuntosi on turvallinen lähetä meille sähköpostia info@radonpalvelut.fi tai soita meille 010 325 3340.

Voit myös tilata kätevän ja helppokäyttöisen radonmittauspurkin verkkokaupastamme suoraan kotiisi. Pakkaus sisältää täydelliset käyttöohjeet ja palautuskuoren analyysiä varten.

Radonmittauspalvelut yksityisille

Jos kotonasi on toimiva palovaroitin, käytät veneillessä pelastusliivejä sekä autossa turvavöitä, sinulla ei ole mitään syytä olla mittaamatta kotisi radonpitoisuutta.


Varmistamme, että asiakas ei jää yksin radonmittausten tai mittaustulosten kanssa. Hoidamme koko radonaltistusselvitysprosessin asiakkaan kanssa alusta loppuun saakka siten, että voimme yhdessä todeta mitattavan tilan radonpitoisuuksien olevan hyväksytyissä rajoissa. Asiakas saa kaikki prosessin vaatimat palvelut samasta paikasta, mikä takaa laadukkaan ja vaivattoman asioiden hoidon.

Varmistathan kiinteistökaupan ostotarjouksen yhteydessä, että kiinteistössä on radonaltistusselvitys tehtynä ja se on voimassa.

 

Luotettava kumppani logo STUK logo Veronumero logo

Copyright © 2024