• Palvelut yksityisille

    - Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen 944/92 mukaan asunnon huoneilman radonpitoisuuden ei tulisi ylittää 400 Bq/m³.
    - Uusi asunto tulee suunnitella ja rakentaa siten, että radonpitoisuus ei ylitä arvoa 200 Bq/m³.

Radonmittauspalvelut yksityisille

Suoritamme radonaltistusmittauksia pientaloissa ja loma-asunnoissa jossa vietetään aikaa paljon.

Vankka alan kokemus takaa että radonmittaukset tulee suoritettua ohjeiden mukaisesti ja radonmittaustulos on siten luotettava. Radonmittausmenetelmä valitaan aina asukkaan kanssa yhdessä sopien palvelemaan parhaiten asukkaan tarvetta.

Varmistamme, että asiakas ei jää yksin radonmittausten tai mittaustulosten kanssa. Hoidamme koko radonaltistusselvitysprosessin asiakkaan kanssa alusta loppuun saakka siten, että voimme yhdessä todeta mitattavan tilan radonpitoisuuksien olevan hyväksytyissä rajoissa. Asiakas saa kaikki prosessin vaatimat palvelut samasta paikasta, mikä takaa laadukkaan ja vaivattoman asioiden hoidon.

Varmistathan kiinteistökaupan ostotarjouksen yhteydessä, että kiinteistössä on radonaltistusselvitys tehtynä ja se on voimassa.

Jos kotonasi on toimiva palovaroitin, käytät veneillessä pelastusliivejä sekä autossa turvavöitä. Sinulla ei ole mitään syytä olla mittaamatta kotisi radonpitoisuutta.

 

radonarvot_lyhyt_osa1 radonarvot_pitka_osa2

Lue lisää radonmittausmenetelmistä.

 

Mittauspalveluiden myynti:
010 325 3340
info@radonpalvelut.fi

luotettavaKumppani_logo_netti2Veronumero

stuk_logo STUK:n kouluttama radonkorjaaja.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Sinisellä radonriskialueet